Libra Passion

May/17/2020

Libra Passion

Името на нашия бранд е вдъхновено от "Везни" - зодиакалният знак, който олицетворява Красотата, Хармонията и Балансът в живота, а "Страстта" е това, което ни мотивира да споделяме нашата визия за стил с аудиторията ни от интелигентни, чувствителни и ентусиазирани клиенти.

Ние се стремим не само да предлагаме продукти, които ще Ви помогнат да се откроите и да се почуствате уникални, но и да внесем още малко радост и красота във Вашето ежедневие!   

Стараем се да бъдем интересни и креативни, и да разработваме и собствени "знакови" продукти, създадени специално за нашия бранд, които се продават в целия свят. 

Искрено вярваме, че покупката на нашите продукти ще Ви направи не само още по-стилни и красиви, но и много доволни и щастливи!

С обич,

Екипът на LIBRA PASSION

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Нашият бранд

Нашият бранд

Libra Passion

Libra Passion

LIBRA PASSION не е само онлайн магазин. Това е една мечта, превърната в изцяло оперативен бизнес и житейска цел, където ние се стремим да изразим вълшебнот LIBRA PASSION не е само онлайн магазин. Това е една мечта, превърната в изцяло оперативен бизнес и житейска цел, където ние се стремим да изразим вълшебнот 2020-04-11T07:25:00-02:00 Libra Passion

<p>Името на нашия бранд е вдъхновено от "Везни"&nbsp;- зодиакалният знак, който олицетворява Красотата, Хармонията и Балансът в живота, а "Страстта" е това, което ни мотивира да споделяме нашата визия за стил с аудиторията ни от интелигентни, чувствителни и ентусиазирани клиенти.</p> <p>Ние<em>&nbsp;</em>се стремим не само да предлагаме продукти, които ще Ви помогнат да се откроите и да се почуствате уникални, но и да внесем още малко радост и красота във Вашето ежедневие!&nbsp; &nbsp;</p> <p>Стараем се да бъдем интересни и креативни, и да разработваме и собствени&nbsp;"знакови" продукти, създадени специално за нашия бранд, които се продават в целия свят.&nbsp;</p> <p>Искрено вярваме, че покупката на нашите продукти ще Ви направи не само още по-стилни и красиви, но и много доволни и щастливи!</p> <p><em>С обич</em>,</p> <p>Екипът на&nbsp;<em>LIBRA PASSION</em></p>

Сравнение на продукти